Omelet met verse kruiden
Ingrediënten
- 2 biologische eieren
- 1/4 zak rucola
- verse peterselie
- verse bieslook
- gedroogde of verse rozemarijn
- 1/4 paprika
- 1/2 middelgrote ui
- 1 teentje knoflook
- 1/2 tl kerrie poeder
- 1 el olijfolie
Benodigdheden
- Pan
- Spatel
Bereiding
- Snij de paprika en de ui in kleine blokjes.
- Snij vervolgens de verse peterselie, verse bieslook, rozemarijn en knoflook heel fijn.
- Doe 2 eieren in een glazen kom en voeg hier alle kruiden, groenten en kerriepoeder aan toe.
Klop het geheel met een garde in 30 seconden tot het luchtig wordt. - Verwarm 1 el olijfolie in een pan, doe het mengsel met ei en groenten in de pan en doe
de deksel op de pan. - Zet het op laag vuur en bak het 5 à 6 minuten gaar, draai vervolgens het ei om en bak de
andere kant 3 à 4 minuten. - Nog even goed kijken of het ei gaar is. Eet smakelijk!